Dnevni horoskop za sredu, 18. septembar: Rakovi pred ozbiljnim sukobom, Vage čeka strastveno veče, a Vas?
Dnevni horoskop, Foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

današnji horoskop

Dnevni horoskop za sredu, 18. septembar: Rakovi pred ozbiljnim sukobom, Vage čeka strastveno veče, a Vas?

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za sredu, 18. septembar

Objavljeno:

Dnevni horoskop za 18. septembar:

OVAN

Talas kreativnosti vam danas donosi veliki entuzijazam, nikakva negativna energija ne može da vas ugrozi. Raduju vas i prijatni i pozitivni prijateljski odnosi. Opušten porodični život donosi dodatno zadovoljstvo, danas cvetate.

BIK

Nemojte biti previše samouvereni u profesionalnim stvarima i budite pažljivi u poslovnoj korespodenciji, jer se ne ponašaju svi tako lojalno kao vi. Na nivou porodice uživate u razumevanju, samo partner ima sitne zamerke na vas. Budite izuzetno oprezni ako sedate za volan.

BLIZANCI

Vaše ideje će postati jasnije kako budete napredovali u svom poslu, što će vas podstaći da idete napred. U porodičnom krugu se sprema proslava, uživaćete u svemu što vas čeka. Sa prijateljem imate malo rivalstvo, ali vi znate da je to samo igra.

Retrogradni Merkur, Merkur, Planete, Astrologija, planeta, Horoskop
foto: Evgeniy Alyoshin Alamy Alamy Profimedia

RAK

Vaša profesionalna aktivnost danas će krenuti veoma dobrim putevima, ali može doći do sukoba sa nekim kolegama koje bi trebalo da izbegavate. Dobra porodična atmosfera i puno odnosa sa partnerom.

LAV

Znaćete kako da efikasno rešite probleme koji se javljaju u poslu. U porodici moguća nevolja ako ne zauzmete čvrst stav. Uveče lepe prilike za bogat društveni život, pazite da se ne iscrpljujete.

DEVICA

Pristupite profesionalnim obavezama u sklad sa svojim mišljenjem, ne obazirite se na sugestije drugih koji nemaju istinsku odgovornost u datom polju. Ni članovi porodice nemaju pravo da vam "popuju" danas, čini se da ste opšta "meta" za sve. Singl Device uživaju u mirnoj večeri.

Horoskop
foto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

VAGA

Vaše raspoloženje će dovesti do neosnovanih uspona i padova u poslovnom polju. Pokušajte da budete stabilniji i analizirajte svoje probleme nepristrasno i objektivno. U večernjim satima sve puca od romantike i strasti.

ŠKORPIJA

Ne donosite brze odluke i istrajavajte na profesionalnom projektu, jer će prepreke koje ćete morati da savladate biti lakše nego što izgledaju na prvi pogled. Neposredno putovanje izgleda veoma obećavajuće. Emocionalni život bez problema.

STRELAC

Vaši liderski kvaliteti će biti veoma naglašeni i iskorišćeni na odgovarajući način što garantuje odlične rezultate. Budite manje impulsivni u svojim emotivnim odnosima i pokušajte da pravite više kompromisa sa onima koji vam nude prijateljstvo.

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

JARAC

Na profesionalnom i ekonomskom nivou, zakulisna aktivnost može da vam napravi dosta problema. Obratite pažnju na prepreke i turbulencije, samo ako ste dosta pažljivi, sve planove možete da ostvarite. U vašem ljubavnom životu, moguće nesuglasice.

VODOLIJA

Osim male razlike sa nadređenim, na profesionalnom planu sve će ići glatko. Izbegavajte bilo kakve rizike, danas Fortuna nije na vašoj strani. U emotivnom polju, harmonija će biti dominantna nota.

RIBE

Mnoge prilike koje vam se najavljuju, kao i povećanje prihoda dovoljan su razlog da se osećate srećno, ali ne dozvolite nikome da pokuša da iskoristi vašu sreću. Ne odbijajte večernji poziv, jer će vam to dati šansu da malo razbistrite misli.

Bonus video:

06:08

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

(Espreso/Lepaisrecna/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.